សារះប្រយោជន៍របស់េទឹកក្រូច
ធ្វើឱ្យរាងកាយរបស់អ្នកមានលំនឹង
ការព្យាបាលជំងឺហឺត
ធ្វើឱ្យកម្រិតជាតិស្ករក្នុងឈាមមានតុល្យភាព
ការជំនួសកាហ្វេអ៊ីន
អាហារខួរក្បាល
តុល្យភាព PH កម្រិត
ប្រយុទ្ធប្រឆាំងនឹងកោសិកាមហារីក
រំលាយភែប
កាកសំណល់
អាហារបេះដូង
ជួយធ្វើឱ្យប្រព័ន្ធលាមករបស់យើងមានថាមពល
ជួយព្យាបាលជំងឺ Scurvy
ជួយព្យាបាលការទល់លាមក
កែលម្អភ្នែក
កែលម្អសុខភាពរំលាយអាហារ។
ជួយកែលម្អប្រព័ន្ធភាពស៊ាំរបស់យើង
បង្កើនការរំលាយអាហារនិងការគាំទ្រការសម្រកទម្ងន់។
រក្សារាងកាយរបស់អ្នកឱ្យមានសំណើម
សម្លាប់មេរោគ
សម្លាប់រ៉ាឌីកាល់សេរី
កម្រិតស្ត្រេសទាប
ទប់ស្កាត់ដង្ហើមមិនល្អ
កាត់បន្ថយអាស៊ីតអ៊ុយរិកនិងការរលាក
វាជួយបង្កើនគុណភាពស្បែករបស់អ្នក
ការបង្ការការឆ្លងមេរោគតម្រងនោម
ល្អបំផុតសម្រាប់សុខភាពថ្លើម
សម្ពាធឈាមខ្ពស់ទាប
ព្យាបាលជំងឺគ្រួសក្នុងតម្រងនោមហើយការពារវា។
វាគឺជាប្រភពដ៏ល្អនៃវីតាមីនសេ។ វីតាមីន C អាចបន្ថយហានិភ័យនៃជំងឺសរសៃឈាមបេះដូងនិងជំងឺដាច់សរសៃឈាមខួរក្បាលនិងបន្ថយសម្ពាធឈាម។ ការស្រាវជ្រាវដែលត្រូវបានចេញផ្សាយនៅក្នុងជម្ងឺដាច់សរសៃឈាមខួរក្បាលបានបង្ហាញថាអ្នកដែលមានកម្រិតវីតាមីន C ទាប
ភេសជ្ជៈក្រោយសម្រាល
ប្រភព health-benefits
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Write comments